Tortafotó
Fényképes Torta Házilag

Te is meg tudod csinálni!


Vásárlási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

1.1.Tortafoto.hu-ról történő vásárlás: Csak elektronikus úton az Interneten a www.tortafoto.hu weboldalon keresztül lehet vásárolni. A terméket a megrendelőlap menüpontra klikkelve lehet kiválasztani ill. a kép feltöltése részben tudja a saját képét feltölteni. A megrendelő űrlap kitöltésével lehet magát a rendelést elküldeni.

Jelen online megtekinthető tortafoto.hu oldal a (TORTA-PORTÉKA Bt. 2045 Törökbálint, Régivasútsor utca 06/74. ; adószám: 25332698-2-13; Cg. sz.: 13-06-069035 Kapcsolattartó: Mottel Viktor) (a továbbiakban: Tortafoto.hu fejleszti és működteti. A webáruház az Internet hálózatán a www.tortafoto.hu (www.torta.nekem.net) URL alatt érhető el. Szerződés nyelve: Magyar (Hungarian)

A szerződést a megrendelés elküldésével a vásárló elfogadja. A megrendeléseket rendszerünk tárolja – elektronikus formában, Kérés esetén megrendeléséről a megrendelés számának tudatában másolatot tudunk küldeni elektronikus formában.

A minimális rendelési összeg nincsen. Szállítás várható teljesítése: A rendeléseket 1-3 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. 1.2. Kézbesítési díjazás: Egységesen 1200 Ft az ország egész területére.

2. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:
2.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.
2.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
2.3. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS (a rendelésről bővebben)
3.1. A Tortafoto.hu áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
3.2. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Tortafoto.hu felelősséget nem vállal.
3.3. Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.
3.4. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.
3.5. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb két alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
3.6. A kiszállítás 9-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérheti futárunk! A fizetés készpénzben a futárszolgálatnak (utánvét) ill. banki előreutalással történhet.
3.7. A futárköltség az ország egész területére bruttó 550-1200 Ft, melyet hozzá kell adni a rendelési összeghez. A Tortafoto.hu a kiszállítást alvállalkozókkal (Magyar Posta Zrt.) végezteti és ennek összegét tovább számlázza a vásárló (vevő részére).
3.8. Az oldalon feltüntettet árak minden esetben az bruttó árak.
3.9. Hiányos elérhetőség esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!
3.10. Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei:
* - Ha hibás adatokat rögzített, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze a info@tortafoto.eu e-mail címen. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket.

4. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA
4.1. A Vásárló a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
* - Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott állapotban érkezik vissza tortafoto.hu-hoz.
* – Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
* – Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
* – Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
* – A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre is.
* - Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
* - Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával vagy előreutalt, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.
* - Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja:kattintson ide.
4.2. A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.
4.3. A Tortafoto.hu oldalon kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A tortafoto.hu követelheti a fogyasztótól az áru(k) nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.
4.4. Elektronikus vásárlásnál, ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a megrendelőhöz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.
4.5. Nem alkalmazható az elállási jog ( 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján) a következő termékköröknél:
* – Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb..)
* – Előre meghatározott időpontra szóló hotelszoba, vagy szálláshely foglalás esetén.
* – Repülőjegy foglalás, gépkocsi kölcsönzés, koncertjegy, vagy belépő vásárlása esetén.
* – Gyorsan romló élelmiszerek vásárlása esetén.
* – Higiéniai termékek, étrend kiegészítők, vitaminok, szexuális segédeszközök, kellékek, kozmetikumok esetén amennyiben már kibontásra került a termék. Ha bontatlan, élhet a vásárló az elállási jogával.
Bővebb információ: http://www.nfh.hu/portal/hasznos/internetes/elallasi_hianya.html

5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
5.1. A Tortafoto.hu-ról való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
5.2. A Tortafoto.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
* – Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
* - Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a tortafoto.hu oldal akadálytalan működését és a vásárlást.
* - Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
* - Bármely levél – függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett – , de főleg bármilyen adat elvesztése.
* - Bármely szoftver nem megfelelő működése.
* - Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
5.3. A tortafoto.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a tortafoto.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
5.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
5.5 Egyedül a vásárló felelős a Tortafoto.hu oldalra való kapcsolódásáért és a Tortafoto.hu oldalon való vásárlásért.
5.6. A Tortafoto.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
5.7. A Tortafoto.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Tortafoto.hu oldalon történt megjelentés időpontjától lép életbe.
5.8. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Tortafoto.hu oldalon. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
5.9. A Tortafoto.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a Tortafoto.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
5.10. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Tortafoto.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Tortafoto.hu birtokolják az oldalainkon látható információkat. A Tortafoto.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Hivatkozások a Tortafoto.hu-ra
Tortafoto.hu-ra mutató internetes hivatkozást helyez el, abban az esetben, ha valaki a Tortafoto.hu-ot, oldalait, vagy bármelyik oldalának bármely részét saját webhelyén keretes alkalmazásként – mintegy saját oldalainak részeként – akarja futtatni, akkor ki kell kérnie az engedélyünket. Minden olyan ránk mutató hivatkozás alkalmazása ellen fellépünk, amely árt a Tortafoto.hu hírnevének és érdekeinek.
A weboldalon található anyagok kizárólag a Tortafoto.hu írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel.

Kapcsolat:
Cégnév: TORTA-PORTÉKA Bt.
Cím: 2045 Törökbálint, Régivasútsor utca 06/74.
Telephely: 2045 Törökbálint, Régivasútsor utca 06/74.
Tel.: +3620/919-9499 (emailt mindig nézem)
E-mail címe: tortaporteka@gmail.com
Weboldal címe: www.tortafoto.hu
Adószám: 25332698-2-13
Cégjegyzékszám: 13-06-069035
Kapcsolattartó neve: Mottel Viktor

 
Rajzolta, Tervezte, Írta és Rendezte: Pofee | Szabályos xhtml | Szabályos css